2024-04-25 23:00

Un șofer DROGAT a accidentat grav o FEMEIE și un COPIL pe trecerea de pietoni

 |  12:00
Un șofer DROGAT a accidentat grav o FEMEIE și un COPIL pe trecerea de pietoni

Un şofer drogat a intrat cu mare viteză sâmbătă seară pe scuarul pe care circulă tramvaiul, lovind o femeie de 40 de ani şi o fetiţă de şase ani care traversau regulamentar pe trecerea de pietoni, pe şoseaua Nordului din Ploieşti. Femeia are multiple fracturi şi contuzii, iar micuța a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o fractură la un picior, ambele fiind internate. Poliţiştii au decis să îl reţină pe şofer.

„Întrucât la testarea tânărului cu aparatul DrugTest, acesta a indicat prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, şi totodată, având în vedere întreg materialul probatoriu administrat, noaptea trecută, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Astăzi, 19 martie a.c., tânărul urmează să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, anunță Poliţia judeţeană Prahova.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Violeta Tănase, a declarat duminică pentru News.ro că femeia a suferit o fractură la un cot, o altă fractură la gleznă, un traumatism toracic şi este internată la Secţia de ortopedie a spitalului. Fetiţa, care a fost dusă inițial tot la Spitalul Judeţean de Urgenţă, avea un traumatism cranio-cerebral şi o fractură la un picior, fiind transferată pentru internare la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE