2024-04-19 12:27

Un șofer BEAT a adormit în timp ce stătea cu mașina la semafor

 |  16:25
Un șofer BEAT a adormit în timp ce stătea cu mașina la semafor

În prima zi a anului, un bărbat în vârstă de 36 de ani a adormit în timp ce stătea cu mașina la un semafor pe o stradă din oraşul Braşov. Ceilalţi şoferi au constatat că acesta nu reacţionează și au alertat Poliţia. Bărbatul consumase alcool înainte de a urca la volan, iar acum este cercetat penal.

Incidentul a avut loc în dimineaţa de 1 ianuarie pe bulevardul Saturn din oraşul Braşov. În jurul orei 06:45, poliţiştii secţiei 5 Braşov au fost solicitaţi să intervină după ce un şofer a rămas cu maşina la un semafor. Ceilalţi participanţi la trafic au claxonat, însă au cerut ajutorul autorităţilor când au văzut că acesta nu reacţionează, scrie News.ro. Poliţiştii veniți la faţa locului au constatat că şoferul adormise la volan, cu motorul pornit, în timp ce aştepta culoarea verde a semaforului electric.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE