2022-10-02 09:13

Un român și trei francezi, prinși în flagrant la BRACONAJ

 |  12:47
Un român și trei francezi, prinși în flagrant la BRACONAJ

Un cetățean român şi alți trei francezi au fost reţinuţi după ce au fost prinşi în flagrant de poliţiştii bistrițeni după ce au participat la mai multe sesiuni de vânătoare neautorizate şi ar fi împuşcat şase căpriori. Trofee şi piei ale animalelor braconate au fost găsite la locuinţa cetăţeanului român.

Astfel, luptătorii SAS au prins în flagrant un bărbat de 44 de ani, din Sânmihaiu de Câmpie, şi trei cetăţeni francezi, cu vârste cuprinse între 51 şi 74 de ani, care ar fi participat la o partidă ilegală de vânătoare, potrivit News.ro. Totodată, doi dintre cetăţenii francezi aveau la ei două arme letale, de vânătoare, care ar fi aparţinut bărbatului din Sânmihaiu de Câmpie.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, iar, din investigaţiile făcute până în prezent, a reieşit faptul că, în perioada 19-21 septembrie, cei patru ar fi mai desfăşurat 6 acţiuni de vânătoare neautorizate şi ar fi împuşcat 6 căpriori, pe care ulterior i-ar fi transportat la locuinţa cetăţeanului român. 

Cei patru bărbaţi au fost duşi la sediul Poliţiei, iar, în urma audierilor, au fost reţinuţi. Joi, ei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unor măsuri preventive.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE