2020-10-26 00:09

Un puternic incendiu a afectat Hotelul TRIUMF din Capitală, distrugerile sunt pe o suprafață de 600 de metri pătrați

 |  11:35
Un puternic incendiu a afectat Hotelul TRIUMF din Capitală, distrugerile sunt pe o suprafață de 600 de metri pătrați

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la Hotelul Triumf din Capitală. Zece persoane cazate în hotel au fost evacuate. Arderea s-a manifestat iniţial pe o suprafaţă de 100 metri pătraţi, în zona podului Hotelului, însă după decopertarea acoperişului de către pompieri, suprafaţa afectată a fost de 600 metri pătraţi, a anunţat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

„Incendiul s-a manifestat la podul acestui hotel. Arderea s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, însă din cauza apei utilizate şi celorlalte manevre întreprinse de colegii mei, inclusiv pentru decopertare, suprafaţa totală este de 600 mp. Incendiul a izbucnit, din primele verificări, la partea de pod, în partea superioară, ultimul nivel şi s-a extins pe orizontală. La nivelul inferior se aflau clienţi, la camerele de hotel, care au fost evacuaţi de primele echipe de pompieri de la faţa locului. Era fumul în partea de sus şi flacără, dar fumul s-a propagat şi către nivelul inferior şi atunci este o etapă procedurală şi se impune evacuarea întregii clădiri”, a afirmat Daniel Vasile, potrivit Digi 24.

Acesta a adăugat că ar putea fi mai multe cauze care au dus la izbucnirea incendiului, precum „o defecţiune tehnică sau o improvizaţie electrică sau cabluri care prezintă anumite deficienţe”.

„Ulterior şi dispozitivul a fost suplimentat. Sunt aici dispozitive pe partea din faţă, dar şi în partea de lateral şi în partea din spate. S-a acţionat concomitent, atât în interior,cât şi în exterior. Ar fi vorba şi de o defecţiune tehnică sau o improvizaţie electrică sau cabluri care prezintă anumite deficienţe. Pot fi mai multe cauze. Urmează să le stabilim. Incendiul s-a manifestat la partea de pod, care era nelocuit. Mare parte din tâmplărie este din lemn, iar acest lucru a favorizat dezvoltarea foarte rapidă a incendiului”, a completat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE