2021-01-28 17:07

Un polițist din județul Giurgiu a fost găsit ÎMPUȘCAT în cap în mașina personală

 |  18:46
Un polițist din județul Giurgiu a fost găsit ÎMPUȘCAT în cap în mașina personală

Ajutorul şefului Postului de Poliţie din comuna Găiseni a fost găsit joi împuşcat în cap, în maşina personală, pe drumul comunal 187, a informat IPJ Giurgiu.

"Astăzi, 26 noiembrie 2020, ora 13,10, ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu a fost sesizat prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că la ieşirea din satul Căscioarele, comuna Găiseni, într-o maşină, se află o persoană plină de sânge. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bolintin care au constatat că pe drumul comunal 187, la ieşirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul capului. În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului", a declarat presei purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu, potrivit Agerpres.

Poliţistul a fost încadrat din sursă externă în luna ianuarie a anului 2017, în funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu.

Potrivit IPJ Giurgiu, din punct de vedere psihologic, poliţistul a fost evaluat la data de 26 iulie 2017.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-26

In legatura cu acest articol...

Un milion de euro ascunși de angajații RAR în găleți, ligheane și pereți

Marcel Ciolacu: ”Nu mă simt RESPONSABIL de starea sistemului de sănătate”

Trafic îngreunat la metrou după o tentativă de SINUCIDERE

Trei din cele patru CET-uri ale Capitalei vor fi modernizate pe bani europeni

RABLA pentru ELECTROCASNICE începe pe 15 decembrie. Patru produse noi pe listă
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE