2024-04-18 09:51

Un pasaj aflat în renovare a căzut pe o linie de tren în Brașov

 |  20:10
Un pasaj aflat în renovare a căzut pe o linie de tren în Brașov

O parte din pasajul de pe DN10, a căzut joi după-amiază, iar traficul feroviar a fost blocat la Prejmer, în județul Brșov. Zona este în şantier, traficul fiind închis încă de pe 16 septembrie. În momentul de față, mai multe trenuri circulă cu tracţiune Diesel, pe relaţia Hărman - Prejmer.

”Din punct de vedere al traficului feroviar, menţionez faptul că, începând cu ora 18.55 s- a reluat circulaţia feroviară, cu tracţiune Diesel, pe relaţia Hărman - Prejmer. Trenurile care circulă dublate cu locomotivă Diesel între Hărman şi Prejmer sunt următoarele:  4513,  1646 şi 12406”, a transmis CFR. 

Echipele feroviare de intervenţie ale SRCF Braşov vor acţiona în zona respectivă, într-o fereastră de grafic, pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact, astfel încât să fie restabilită circulaţia în condiţii normale de trafic. 

CNAIR a introdus restricţii în zonă. Compania a drumuri a anunţat că circulaţia se închide în totalitate pe pasajul de pe DN10 din zona Prejmer, lucrările fiind devansate ”din cauza problemelor structurale accentuate de lucrările de punere în siguranţă şi de traficul intens din zonă”.  

Foto: antena3.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE