2020-10-27 19:18

Un incendiu puternic a cuprins vila unui cunoscut om de afaceri din Maramureş

 |  08:58
Un incendiu puternic a cuprins vila unui cunoscut om de afaceri din Maramureş

Un incendiu puternic a cuprins vila unui cunoscut om de afaceri din Maramureş. Vecinii au văzut flăcările şi au sunat de urgenţă la 112. Pompierii au intervenit la faţa locului cu mai multe echipaje, însă intervenţia acestora a fost dificilă, în condiţiile în care în zonă, apa are presiune foarte scăzută.

Flăcările erau extrem de puternice, iar acoperişul vilei s-a prăbuşit în timpul intervenţiei pompierilor. Proprietarii locuinţei nu se aflau acasă în momentul izbucnirii incendiului, transmite b1.ro.

Potrivit sursei citate, vila aparţine omului de afaceri Sorin Pop, cunoscut sub numele de Șoricelul.

”Ne-am deplasat la fața locului cu cinci autospeciale cu apă și spumă, respectiv un echipaj de prim ajutor medical. Ajunși la fața locului incendiul era generalizat la întreaga locuință, se manifesta cu violență fără posibilități de propagare în vecinătăți. După aproximativ 30 de minute am reușit să localizăm incendiul”, a declarat Adrian Zah, de la ISU Maramureș.

Din cauza condiţiilor dificile de intervenţie, una dintre autospeciale a fost nevoită să ia apă de la un hidrant aflat la jumatate de kilometru distanţă. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE