2020-10-29 22:53

Un fost deputat PNL de BUZĂU și soția sa, răniți într-un accident pe DN 2

 |  12:48
Un fost deputat PNL de BUZĂU și soția sa, răniți într-un accident pe DN 2

Fostul deputat PNL Titi Holban şi soţia sa au fost răniţi, vineri, într-un accident rutier pe DN 2, la Poşta Câlnău, după ce au intrat cu maşina într-un cap de pod. Nu se ştie încă exact cauza producerii, dar se pare că un o piesă desprinsă dintr-un TIR s-ar fi desprins şi ar fi lovit maşina în care se afla fostul parlamentar împreună cu soţia, informează News.ro.

Potrivit poliţiştilor, cei doi se aflau într-un autoturism şi se îndreptau dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău. La intrarea în localitatea buzoiană Poşta Câlnău, nu se ştie din ce motiv, fostul deputat de Buzău a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina intr-un cap de pod.

Atât fostul parlamentar cât şi soţia sa au fost răniţi în urma accidentului. Ei au fost transportaţi de urgenţă la spital cu ambulanţele, fiind evaluaţi de către medici. Potrivit acestora, cei doi ar avea leziuni care nu le pun viaţa în pericol. 

Investigaţiile medicale la fel ca şi cele ale poliţiştilor sunt încă în curs de desfăşurare. Titi Holban a fost deputat PNL de Buzău, ales în 2012, însă nu şi a dus la capăt mandatul intrucât a fost suspsendat urmare a unor acuzaţii penale. Instanţa l-a condamnat definitiv,  anul trecut, la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă.

El este fratele fostului primar al oraşului Râmnicu Sarat, Viorel Holban. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-09-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE