2024-04-18 09:37

Un copil de 4 ani, LOVIT mortal de o mașină, în Dolj

 |  19:35
Un copil de 4 ani, LOVIT mortal de o mașină, în Dolj

O fetiţă în vârstă de 4 ani a murit, sâmbătă, în judeţul Dolj, după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Poliţiei oraşului Bechet au fost sesizaţi, sâmbătă, cu privire la faptul că, pe DN 55, în localitatea Lişteava, a avut loc un accident rutier.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Craiova, pe DN 55, în localitatea Lişteava, din direcţia Craiova către Bechet, ar fi accidentat o minoră de 4 ani, din Lişteava, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public. În urma evenimentului rutier, din păcate, minora a decedat”, precizează sursa citată.

Sursa menţionată a adăugat că şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. El este cercetat pentru ucidere din culpă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla împrejurările în care a avut loc accidentul şi au dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE