2020-10-20 11:15

Un bărbat se zbate între VIAȚĂ și MOARTE în urma unei explozii la un abator din Brașov

 |  10:38
Un bărbat se zbate între VIAȚĂ și MOARTE în urma unei explozii la un abator din Brașov

Un bărbat în vârstă de 51 de ani este în stare critică, la secția reanimare a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, în urma unei explozii produse în această dimineață la un abator din Brașov. Accidentul de muncă s-a produs vineri dimineaţă la ora 04.30, la abatorul Luca de pe Calea Feldioarei, după ce un compresor cu amoniac de la instalaţia de răcire a explodat.

"Bărbatul se află în stare critică, la secția reanimare a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Este intubat și deocamdată nu se pune problema transportului la o altă unitate medicală pentru că trebuie stabilizat. Rănitul a fost găsit la o anumită perioadă după producerea exploziei, în stop cardio-respirator, a fost resuscitat și transportat la spital. Medicii fac toate eforturile pentru salvarea bărbatului", a declarat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, Marius Leonte. Bărbatul se află în stare gravă după ce a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Ultimele informaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov arată că dispersia de amoniac din compresorul de răcire a instalaţiei s-a produs din cauza defecţiunii unei supape care a cedat. La momentul incidentului, în hala în care s-a produs contaminarea se afla un singur muncitor, respectib bărbatul care a fost rănit. El a fost găsit în stare de inconştienţă de către un coleg care venise să verifice avaria. În total, la schimbul al treilea la abator erau 10 persoane, dar nimeni altcineva nu a fost rănit.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE