2020-10-26 00:51

Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT de polițiști. Care a fost MOTIVUL

 |  19:00
Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT de polițiști. Care a fost MOTIVUL

Bărbatul din Prahova a distrus două mașini cu un topor, apoi i-a atacat pe polițiștii chemați la fața locului.

Polițiștii l-au somat și au tras focuri de armă în aer. Pentru că bărbatul violent nu s-a calmat, l-au împușcat în zona abdomenului, transmite Digi24.

O ambulanță a fost chemată la fața locului, iar bărbatul rănit de polițiști primește acum îngrijiri medicale.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-04-25Parerea ta...

LEVST.
25 Apr 2018

Si acesta este un motiv pentru care politisitii(etc.) nu ar trebui sa aib arme de foc in dotare( de acord cu cele neletale), pentru ca 1),se pot intampla accidente, sau 2), "cel cu arma are intotdeauna dreptate", adica se poate infierbanta asa de tare, incat chiar crede ca are dreptul sa foloseasca arma...Daca acesti politisti,se pare ca macar 2, ar fi fost in f. buna forma fizica si antrenati pentru aparare si subductie, l-ar fi arestat pe individ la fel de usor ca si impuscandu-l...
LEVST.
25 Apr 2018

In Anglia, majoritatea politistilor nu au arme de foc, dar sunt plavani, insa nu grasi, si reusesc sa faca fata imprejurarilor la care sunt supusi, zilnic...E adevarat, Anglia este LUMINA LUMII la mai toate capitolele...face sens, nu?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Apr 2018

daca facea asa ceva in USA il impuscau fara discutie...daca ataci politistul e legal sa se apere cu arma in orice fel de tara..ca de obicei LEVST mananca ciuperci,ca in Anglia e plin de catei cu covrig in coada..si politistii atacati cu topoare "se descurca".........englezii au in dotare tot felul de arme mult mai parsive decat armele cu glont inclusiv ultrasunete ,taser si alte chestii mult mai periculoase de aia ti se pare ca 'nu sunt inarmati',insa realitatea e alta
LEVST.
25 Apr 2018

am zis " de acord cu cele neletale", intr-adevar politistii(si) Englezi au asemenea arme (defensive), asta sugerez si pentru Romania, insa succesul nu poate fi garantat daca nu se impune si o lege f. stricta a "dreptului" de a detine arma...Iar sarind peste anumite pasaje , doar pentru a sustine un punct de vedere (oricum deplasat), cineva mananca "flori de mucegai", iar la paralelea cu USA, raspunsul este simplu, chiar daca -aparent- general: de cand se poate compara Romania cu USA???Ca "realitatea este alta", in Anglia, nimic mai adevarat!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE