2024-04-26 01:32

Un bărbat a dat foc unei case de schimb valutar

 |  14:41
Un bărbat a dat foc unei case de schimb valutar

Un bărbat a aruncat cu motorină pe geamurile unei case de schimb valutar din Ploieşti, apoi a dat foc locației. În interiorul casei de schimb valutar erau două femei, care din fericire nu au fost rănite.

La faţa locului au mers două echipaje de stingere şi unul SMURD. "La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul era stins. Se pare că este o acţiune intenţionată, un bărbat a aruncat cu motorină pe geamurile unei case de schimb valutar. În interior erau două femei, dar nu sunt rănite", au precizat reprezentanţii ISU Prahova, citați de HotNews.ro.

"Poliţiştii au fost sesizaţi că are loc un incendiu la o casă de schimb valutar din municipiul Ploieşti. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, efectuând cercetări pentru stabilirea situaţie de fapt, identificării autorului şi tragerii la răspundere penală a autorului. Din primele date a rezultat faptul că o persoană nemulţumită ar fi aruncat cu o sticlă ce conţinea lichid inflamabil şi ar fi aprins cu o brichetă conţinutul, după care a fugit", anunţă și Poliția Prahova.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE