2020-10-27 19:16

Un alt grup de MIGRANŢI, depistat de data aceasta în trenul Bucureşti-Budapesta

 |  11:29
Un alt grup de MIGRANŢI, depistat de data aceasta în trenul Bucureşti-Budapesta

După ce în ultimele două zile, migranţii au venit pe mare şi au fost depistaţi la Mangalia şi 2 Mai, acum aceştia sosesc în reprize pe calea ferată. Un grup format din peste 30 de migranţi din Siria şi Irak, printre care şi copii, a fost dat jos în Gara Timişoara Nord, duminică dimineaţă, din trenul care circula pe ruta Bucureşti-Budapesta.

Ei au fost preluaţi de Poliţia Transporturi Feroviare pentru a fi verificaţi. Unii dintre migranţi au spus că au venit în vizită la rude, iar alţii au încercat să se ascundă. În ultima perioadă, tot mai multe grupuri de migranţi sunt depistate la Timişoara, în zona centrală a oraşului, obişnuind să doarmă în Parcul Botanic.

Poliţiştii mai spun că şi în cursul zili de sâmbătă un grup format din 27 de migranţi au fost depistaţi în Timişoara, după ce au reuşit să treacă ilegal graniţa din Serbia. O parte dintre aceştia s-au prezentat la Poliţie, unde au cerut azil în România.

În ultima perioadă, tot mai multe grupuri de migranţi sunt depistate la Timişoara, în zona centrală a oraşului - atât în Piaţa Victoriei, cât mai ales în Parcul Botanic.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-09-10Parerea ta...

ITA MAIMUȚELE
10 Sep 2017

FRAȚILOR! DUPĂ CE SUNTEM ÎN KK-T, MAI TREBUIE SĂ-I VEDEM ȘI P-ĂȘTIA?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE