2021-09-22 03:20

Viorel Hrebenciuc, CONDAMNAT definitiv la trei ani de închisoare. Alte sentințe pentru Pinalti, Laura Georgescu și Narcisa Iorga

 |  17:39
Viorel Hrebenciuc, CONDAMNAT definitiv la trei ani de închisoare. Alte sentințe pentru Pinalti, Laura Georgescu și Narcisa Iorga

Judecătorii Curții de Apel București au stabilit, marți, verdictul definitiv în dosarul de corupție în care fostul lider al PSD Viorel Hrebenciuc și fosta șefă a CNA, Laura Georgescu, au fost condamnați la pedepse cu executare pentru fapte de mare corupție.

Curtea de Apel București a luat o decizie definitivă în dosarul de corupție denumit „Giga Tv”, în care fostul lider PSD Viorel Hrebenciuc a fost deja condamnat la o pedeapsă cu executare. Viorel Hrebenciuc a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare.

Vineri, instanța a amânat pentru 14 septembrie luarea deciziei definitive în acest caz.

La finalul anului 2019, în ajunul Crăciunului, fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, de Tribunalul Bucureşti, la 3 ani închisoare cu executare în dosarul Giga TV.

În acelaşi dosar, fosta şefă a Consiliului Naţional al Audiovizualului Laura Georgescu a fost condamnată la 4 ani şi 4 luni închisoare cu executare.

De asemenea, fostul primar al municipiului Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan a primit 3 ani şi 9 luni închisoare cu executare, iar Narcisa Iorga, fost membru CNA, a fost condamnată la 3 ani închisoare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE