2024-04-26 01:38

ULTIMA ORĂ: Se ridică parțial RESTRICȚIILE din București

 |  15:25
ULTIMA ORĂ: Se ridică parțial RESTRICȚIILE din București

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a anunțat că, începând de luni, va intra în vigoare o relaxare a măsurilor restrictive în București.

Luni de la ora 00.00 se vor ridica parțial restricțiile din București. Se vor deschide în interior cafenelele, restaurantele și cinematografele, în limita a 30% din capacitate 

 Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis ridicarea mai multor restricții în Capitală, începând de luni, care urmare a scăderii incidenției cazurilor noi de coronavirus sub 3 la mia de locuitor. Astfel, restaurantele, cafenele și sălile de spectacole din București se redeschid și „la interior” începând de luni, în limita a 30% din capacitate.

„În Municipiul București astăzi am înregistrat o rată de infectare de 2,52 la mia de locuitori. Este a treia zi consecutivă în care incidența este sub 3 la mie, fapt pentru care din punct de vedere legal a trebuit să convocăm Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență, să analizăm situația și să luăm o hotărâre. Astfel, cu 47 de voturi ”pentru”, un vot ”împotrivă” și 4 abțineri s-a hotărât ca începând de luni, 25 ianuarie, de la ora 00.00, să fie relaxate mai multe măsuri restrictive existente în vigoare la acest moment”, a anunțat Traian Berbeceanu.

„Suntem într-o situație fericită în București, este la 2,5 indicele de incidență. Meritul e al bucureștenilor care au purtat mască, au menținut distanța socială”, a declarat primarul General, Nicușor Dan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-22

In legatura cu acest articol...

Nicușor Dan compară bugetul Capitalei cu Titanicul: ”Vaporul se SCUFUNDĂ și orchestra cântă”

ALERTĂ. Alte două cazuri de infecţie cu tulpină SARS-CoV-2 mult mai contagioasă




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE