2022-01-29 01:11

UPDATE: O fată de 13 ani a fost UCISĂ de mașina poliției

 |  14:54
UPDATE: O fată de 13 ani a fost UCISĂ de mașina poliției

Doi copii au fost loviți de o mașină de poliție în sectorul 1 al Capitalei, iar unul din ei a murit. Polițistul aflat la volan, încadrat în anul 2017, a accidentat două fete care traversau strada.

UPDATE 1: Pentru o fată de 13 ani au fost aplicate manevre de resuscitare, însă victima nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.  Cea de-a doua victimă, o fată de aproximativ 11 ani, a suferit numeroase traumatisme, dar este în viaţă, fiind transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu.

UPDATE 2: Fata de 11 ani a ajuns de urgenţă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”. Ea este cooperantă, conştientă, are fractură de gambă şi rămâne pe sectia de Ortopedie pentru observaţie şi îngrijiri, au transmis reprezentanţii unităţii sanitare.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată joi după-amiază despre un accident în care a fost implicată o autospecială de poliție, în Sectorul 1.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcțiune, menționează Poliția Capitalei.

„La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, afirmă sursa citată de Digi24.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE