2024-04-19 16:30

ULTIMA ORĂ: Nelu Tătaru, convocat de urgență la Guvern. Mesaj important pentru români

 |  14:59
ULTIMA ORĂ: Nelu Tătaru, convocat de urgență la Guvern. Mesaj important pentru români

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost chemat, de urgență, la Guvern, de către premierul Ludovic Orban. Tătaru va trebui să prezinte, la ora 15.00 un mesaj populației că situația sanitară este serioasă iar oamenii trebuie să se conformeze regulilor impuse de autorități pentru a încetini răspândirea COVID-19.

Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Sănătății să prezinte un mesaj, în contextul în care numărul de noi cazuri de COVID-19 a ajuns la 2.958. Nelu Tătaru inițial dorea să țină o declarație în momentul în care se va atinge pragul psihologic de 3.000 de noi cazuri în România, au declarat surse politice, pentru Digi24.ro.

”Avem un mesaj pentru populație: Haideți să respectăm acele reguli, dar și un mesaj pentru personalul medical, el se expune, trebuie să îngrijească și persoane infectate. În acest moment avem 226 spitale suport Covid, 1050 de paturi de terapie intensivă.

Vedem că nu se respectă regulile, lumea are atenție sporită spre ce se întâmplă la evenimente” a transmis Nelu Tătaru.

În ultimele 24 de ore au fost 2.958 de cazuri noi de COVID-19, un nou record al infecțiilor cu coronavirus de la începutul pandemiei. De asemenea, a crescut și numărul deceselor. Într-o singură zi au murit 82 de persoane bolnave de COVID.

 Până astăzi, 7 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 142.570 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 111.564 de pacienți au fost declarați vindecați.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-07

In legatura cu acest articol...

Dominic Fritz, anunț din izolare: Ce rezultat a primit la testul de COVID-19?

Coronavirus: Noi restricții în Capitală! Ce a decis Comitetul Municipiului București pentru SItuații de Urgență?

Coronavirus: Cifrele dezastrului: România a ajuns la aproape 3000 de cazuri identificate în ultimele 24 de ore. Câte persoane au decedat




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE