2020-12-05 16:19

ULTIMA ORĂ: Intervenție în forță la metrou. Scandalul jandarmilor cu suporterii

 |  16:50
ULTIMA ORĂ: Intervenție în forță la metrou. Scandalul jandarmilor cu suporterii

Au fost momente de panică la metroul bucureștean în jurul prânzului. Mai mulți ultrași ai celor de la CSA Steaua au fost dați afară cu forța dintr-o garnitură Metrorex, iar cei care s-au opus au fost împinși și târâți pe peron.

Din primele informații incidentul a avut loc la stația „Ștefan cel Mare”, iar, conform surselor GSP, totul a pornit după ce un grup de ultrași ai celor de la CSA Steaua au atacat doi jandarmi care-i conduceau spre stadionul Dinamo, acolo unde urma să înceapă duelul dintre Dinamo II  și CSA Steaua din Liga 3.

Conform surselor GSP, forțele de ordine au folosit gaze lacrimongene în metrou, iar zeci de călători au coborât și au fugit pe scările de la stația Ștefan cel Mare.

În urmă cu puțin timp, oficialii Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București a emis un comunicat oficial: "În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamoviști și un grup de aproximativ 100 de suporteri steliști. 

În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri și dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forțele de ordine. Grupul de suporteri steliști au revenit în stația de metrou Ștefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviți fiind necesară intervenția pentru imobilizarea și reținerea agresorilor".

În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secția de poliție, în vederea luării măsurilor legale. În prezent se fac verificări inclusiv sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj.

Mai multe imagini cu intervenția în forță a jandarmilor, pe site-ul GSP.RO


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-02

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE