2022-08-17 15:49

ULTIMA ORĂ: INCENDIU la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Medicii au sărit de la etaj

 |  21:58
ULTIMA ORĂ: INCENDIU la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Medicii au sărit de la etaj

Un incendiu a izbucnit în această seară, în sclădirea Clinicii de Psihiatrie din Craiova. Din primele informații oferite de pompierii doljeni, nici un pacient nu ar fi fost rănit. În schimb, potrivit unor surse GdS, mai multe cadre medicale ar fi fost transportate la Spitalul de Urgență Craiova. Incendiul ar fi fost provocat de un pacient.

Potrivit pompierilor doljeni, trei cadre medicale au fost transportate la Spitalul de Urgență Craiova după ce au sărit de la etajul 1 al clădirii.

”Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din spatele Parcului Romanescu. La fața locului au fost trimise doua subunități de intervenție, Detasamentul 1 și 2 Pompieri Craiova cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de lucru la înălțime, o descarcerare grea și o ambulanță tip B. La sosirea echipajelor la locul intervenției, au fost găsiți 18 pacienți și 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori. Trei cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital”, au precizat reprezentanții ISU Dolj, conform GazetadeSud.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE