2021-01-19 20:01

ULTIMA ORĂ: DNA anunță urmărirea penală a lui Liviu Dragnea. Care sunt acuzațiile

 |  19:09
ULTIMA ORĂ: DNA anunță urmărirea penală a lui Liviu Dragnea. Care sunt acuzațiile

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un nou dosar, în care este acuzat de trafic de influenţă şi folosire a influenţei sau autorităţii, a informat, joi, DNA.

PSD ar fi achitat 100.000 de dolari unei firme de peste Ocean, pe numele ei Madison & Co, pentru a facilita întâlniri ale liderului social-democrat Liviu Dragnea cu vicepreşedintele Mike Pence, cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor Paul Ryan, precum şi cu persoane influente din mediul politic, din presă şi din mediul academic, susţinea în noiembrie 2017 Legistorm.com, care prezenta documente postate pe site-ul Departamentului american al Justiţiei. Din mailurile făcute publice de firma de lobby rezultă că discuţiile pe acest subiect au fost iniţiate de Gheorghe Dimitrescu, fost consul la Strasbourg şi la New York, care ulterior a fost consilier al vicepreşedintelui Camerei Florin Iordache. Ulterior, Dragnea a susținut că a verificat la partid şi nu există niciun contract cu o astfel de firmă, iar "PSD nu a plătit niciun leu". 

Ex-liderul PSD s-a aflat în SUA în ianuarie 2017, în contextul ceremoniilor de instalare a lui Donald Trump la Casa Albă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE