2020-12-05 17:23

ULTIMA ORĂ: Amenințare cu bombă pe Aeroportul Otopeni. Intervenție a echipelor antitero

 |  20:39
ULTIMA ORĂ: Amenințare cu bombă pe Aeroportul Otopeni. Intervenție a echipelor antitero

Amenințare cu bombă pe aeroportul Otopeni. Echipa antitero a intervenit de urgență.

Din primele informații reise că o amenințare cu bombă a fost smenalată prin apel la numărul unic de urgență din România, 112, pe aeroportul Otopeni.

În cursul apelului a fost descrisă o situație critică legată de un dispozitiv exploziv aflat la bordul unei aeronave de pe aeroportul Otopeni.

Imediat, echipa antitero a început procedurile de urgență necesare în astfel de situații pentru ca pasagerii zborului respectiv să poată coborî în siguranță din avion.

Mascații au intervenit în forță, au debarcat pasagerii, dar și bagajele existente la bordul aeronavei.

Procedura s-ar fi încheiat acum câteva momente, dar nu sunt cunoscute detaliile operațiunii.

Din ultimele informații apărute în presă reiese că ar fi vorba despre o cursă KLM ce nu a putut decola, sâmbătă seară, spre Amsterdam, în urma unei alerte de securitate pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

„A fost o amenințare cu bomba prin 112, cum că ar exista un dispozitiv exploziv la bordul unei aeronave. Echipa Antitero a executat procedurile specifice, au fost debarcați pasagerii, debarcate bagajele și rescanate. Procedura s-a încheiat în urmă cu câteva minute, nu se confirmă. Totul va reveni la normal”, transmite SRI.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE