2020-12-05 04:01

ULTIMA ORĂ: Amenințare cu bombă în sediul Gazetei Sporturilor

 |  23:24
ULTIMA ORĂ: Amenințare cu bombă în sediul Gazetei Sporturilor

Ameninţare cu bombă la cladirea unde se află si Gazeta Sporturilor, duminică seara. Poliţia si trupele antiteroriste au investigat duminică seară o alertă cu bomba în clădirea unde se află si Gazeta Sporturilor.

Invitat la o emisiune în direct care ar fi trebuit sa fie difuzată online imediat dupa derby-ul CFR - FCSB, jurnalistul PRO TV Mihai Mironică a fost oprit de poliţisti.

“Ne-au ţinut mult afară. Au venit echipele speciale care tratează astfel de incidente, trupele antitero şi cei care pot evalua eventualele obiecte suspecte”, a transmis Mihai Mironică, citat de sport.ro

Ca urmare, emisiunea care era pe post în acel moment a fost filmată timp de minute bune in fata clădirii, redacţia fiind evacuată de oamenii legii. În final, lui Mihai Mironică şi celorlalţi jurnalişti li s-a permis să intre în clădire în jurul orei 22:15, după câteva zeci de minute de verificări. 

Nu este clar momentan dacă alerta a vizat chiar în clădirea unde îşi are sediul Gazeta Sporturilor sau clădirea de alături.

„Suntem în fața redacției la o ediție mai mult decât specială, fiindcă e o alertă cu bombă la vecinii de la Antena 1, dar discutăm în continuare fiindcă nimic nu ne poate opri să vorbim despre meci”, a explicat Costin Ștucan. 

Politia si trupele antitero au cercetat perimetrul și, după ce s-au asigurat că nu există niciun pericol, le-au permis angajaților să își reia activitatea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-03Parerea ta...

FANE GLONTZ
03 Feb 2020

PE CIND O BOMBA SI LA A3 ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE