2021-07-26 23:30

Tulcea: O femeie și-a ucis bebelușul pe care tocmai îl născuse

 |  09:09
Tulcea: O femeie și-a ucis bebelușul pe care tocmai îl născuse

O femeie din Tulcea riscă închisoarea pe viață după ce și-a ucis al doilea bebeluș. Cu cinci înainte, ea a fost condamnată la închisoarea pentru uciderea unui alt copil al său.

O femeie din Tulcea și-a ucis bebelușul imediat după ce i-a dat naștere.

„La momentul în care i-a venit travaliul, femeia s-a ascuns în baia locuinţei, fără ştirea concubinului. După ce a născut în mod natural, şi-a ucis copilul nou-născut”, a declarat Cristian Iftinchi, procuror criminalist.

Femeia a născut în baie, în timp ce concubinul ei era cu un musafir în bucătărie. Când bărbatul a plecat să îl conducă pe musafir, femeia a coborât în grabă la o boxă de la subsol unde a ascuns bebelușul. Ulterior, i s-a făcut rău și a ajuns la spital, unde medicii și-au dat seama că născuse.

Potrivit medicului Nicolae Radu, citat de RTV, „după câteva ore, văzând că nu apare soţul cu copilul, colegii de la secţia obstretică şi ginecologie au anunţat poliţia”.

Femeia mai are doi băieți și o fetiță. În urmă cu cinci ani, ea și-a mai ucis un nou-născut și a stat 3 ani și jumătate după gratii. Pentru această a doua crimă, ea riscă închisoare pe viață.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-11-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE