2021-08-03 01:24

UPDATE. Tren marfar DERAIAT pe magistrala București – Constanța. Ambele sensuri blocate, sute de călători afectați

 |  17:00
UPDATE. Tren marfar DERAIAT pe magistrala București – Constanța. Ambele sensuri blocate, sute de călători afectați

Magistrala Bucureşti - Constanţa este complet blocată miercuri pe ambele sensuri după ce cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat. Astfel mai multe trenuri de călători de pe această rută vor întârzia după ce vor fi deviate spre destinație.

UPDATE 19.26. Mai multe trenuri vor fi anulate, iar cele aflate în circulație vor fi deviate fie prin Buzău, fie prin Slobozia. Vor fi afectate în total 20 de trenuri CFR Călători. Întârzierile vor fi de câteva ore, unele trenuri nu vor mai ajunge în București Nord, ci o vor lua pe la Ploiești în drumul către Transilvania.

”Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că magistrala Bucureşti - Constanţa este blocată la intrare în staţia CF Feteşti, pe ambele sensuri de circulaţie, din cauza deraierii a cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparţine operatorului ROFERSPED”, anunţă CFR SA.

Din compunerea trenului de marfă, care circula în relaţia Constanţa Port - Lehliu, la ieşire din staţia CF Feteşti, au deraiat 5 din cele 40 de vagoane ale garniturii, ambele fire de circulaţie fiind avariate în urma deraierii. 

”Precizăm faptul că, pentru menţinerea şi asigurarea continuităţii circulaţiei feroviare pe Magistrala Bucureşti - Constanţa, operatorii de transport feroviar de călători vor stabili rutele deviate pentru trenurile aflate pe traseu, astfel încât să menţinem operaţional traficul feroviar spre şi dinspre Litoral. Totodată, vă informăm că, reprezentanţii CFR SA au trimis în teren echipele de intervenţie pentru stabilirea soluţiilor necesare remedierii avariilor. De asemenea, conducerea companiei aşteaptă evaluarea pagubelor şi estimarea duratei lucrărilor”, precizează compania.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE