2022-05-24 06:12

Tragedie pe Dunăre: Managerul unui spital din Dolj a murit într-un ACCIDENT cu barca

 |  19:56
Tragedie pe Dunăre: Managerul unui spital din Dolj a murit într-un ACCIDENT cu barca

Managerul Spitalului de Neuropsihiatrie ”Poiana Mare” din Dolj, Claudiu Buzatu, a murit, sâmbătă, într-un accident pe Dunăre. Barca în care se afla la pescuit cu o altă persoană s-a răsturnat, cele două persoane fiind scoase la mal de un alt pescar. Bărbatul a fost în stop cardio-respirator şi nu a putut fi salvat.

”În cursul acestei zile, poliţiştii Postului de Transporturi Navale Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe fluviul Dunărea, în dreptul localităţii Desa, o barcă de pescuit s-ar fi răsturnat. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că, în eveniment a fost implicată o barcă de pescuit sportiv, în care se aflau doi bărbaţi de 40 şi 42 de ani, ambii din judeţul Dolj şi care s-ar fi răsturnat, cele două persoane fiind aduse la mal de un alt bărbat ce se afla şi acesta la pescuit, a transmis, sâmbătă, IPJ Dolj, citat de News.ro

La rândul lor, reprezentanţii ISU au precizat că bărbatul de 42de ani era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare. 

Potrivit presei locale, bărbatul decedat este Claudiu Buzatu, managerul Spitalului de Neuropsihiatrie ”Poiana Mare” din Dolj. Bărbatul a fost şi viceprimar în Poiana MAre timp de două mandate. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE