2020-10-27 19:33

TRAGEDIE la Tuzla! Un avion de instrucție s-a PRĂBUȘIT! IMAGINILE accidentului

 |  18:26
TRAGEDIE la Tuzla! Un avion de instrucție s-a PRĂBUȘIT! IMAGINILE accidentului

Aterizare forţată la Tuzla, în judeţul Constanţa, a unui avion de instrucţie, de mici dimensiuni, care aparţine unei firme private. La bord se aflau pilotul şi un elev. În urmă cu puţin timp autorităţile au confirmat decesul elevului. Pilotul este rănit, dar conştient.

Persoana decedată era un elev, în vârstă de 50 de ani, care efectua un zbor de antrenament alături de instructorul şcolii de pilotaj de la Tuzla. Pilotul instructor are mai multe traumatisme şi urmează să intre în operaţie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

”În aeronavă se aflau două persoane, bărbați. A aterizat forțat în zona Aerdomului Tuzla. Una dintre persoane a fost preluată imediat de elicopterul SMURD și transportată la spitalul județean Constanța. A doua persoană persoană a rămas încarcerată. Colegii mei au extras această persoană cu puțin timp în urmă. Starea fiind extrem de gravă. Medicii au efectuat manevre de resuscitare. Aceștia au fost nevoiți să declare decesul bărbatului. Se vor efectua cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut evenimentul, dar și cine erau ocupanții acestei aeronave. Dacă persoana decedată e pilotul sau elevul, vom reveni cu noi amănunte”  a declarat Anca Chiriță, purtător de cuvânt ISU Constanța pentru Digi24.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-02-21

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE