2020-10-24 17:02

UPDATE: Tragedie la Timişoara. Trei persoane, dintre care doi copii mici, au murit după ce în bloc a fost făcută DEZINSECŢIE

 |  15:45
UPDATE: Tragedie la Timişoara. Trei persoane, dintre care doi copii mici, au murit după ce în bloc a fost făcută DEZINSECŢIE

Nouă persoane dintr-un bloc din Timişoara au ajuns la spital în ultimele zile, după ce în bloc s-a făcut de curând dezinsecţie. Din păcate, trei dintre acestea au murit. Printre cei decedaţi se află şi un bebeluş de 10 zile, un copil de trei ani şi mama acestuia, potrivit News.ro.

UPDATE: Opt adulți internați la Spitalul Județean si 9 copii la Spitalul Louis Țurcanu, luni, după ce în blocul în care locuiau, pe strada Mioriţei din Complexul Studenţesc, s-a făcut deratizare şi dezinsecţie. Printre cei internaţi se află bărbatul care şi-a pierdut soţia şi copilul de trei ani potrivit ISU Timisoara

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş au anunţat, luni, că "există suspiciunea unei cauze toxice" în imobilul unde s-a întâmplat tragedia.

La ora 12.40 am fost informaţi de către UPU SMURD referitor la o situaţie apărută la o adresă din Timişoara, str. Mioriţa nr. 10. Într-o perioada scurtă, începând de vineri 15.11.2019 au avut loc 3 decese. 2 copii (9 zile, 3 ani) şi un adult (29 ani). Şi încă 2 copii internaţi la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu. Există suspiciune unei cauze toxice. UPU SMURD a anunţat DSP şi Poliţia. Din partea ISU Timiş s-a deplasat echipajul CBRN pentru cercetare”, a transmis ISU Timiş.

La Prefectura Timiş a avut loc Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, care a stabilit evacuarea blocului de locuinţe. De asemenea,  locatarii imobilului vor fi duşi la Urgenţe pentru recoltarea de analize medicale. 

Primul care a ajuns la spital a fost un bebeluş de doar 10 zile care sâmbătă a fost dus la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” şi despre care medicii credeau iniţial că s-a înecat cu lapte.

Ambulanţa a fost chemată, duminică, la un alt apartament din acelaşi bloc, unde medicii au preluat un copil de trei ani care avea dureri de burtă şi de cap, dar şi vărsături. Iniţial, părinţii au refuzat internarea copilului, însă, în cele din urmă ei au decis să îl interneze, totuşi. Copilul a murit duminică, iar luni dimineaţă a murit şi mama acestuia.

Doctorii au intervenit apoi pentru alţi doi copii şi patru adulţi din acelaşi imobil, care aveau aceleaşi simptome şi care au fost şi ei internaţi.

"15 apeluri au fost începând de sâmbătă, de la ora 8.00 dimineaţa, de la aceeaşi adresă. La primul copil, de 10 zile, s-a presupus că ar fi fost înecat cu lapte. Apoi un al doilea copil de trei ani a murit şi acum şi mama acestuia din urmă. Nu se ştie exact cauza, aşteptăm rezultatul autopsiei”, a declarat Florin Crişan, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Timiş.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-11-18Parerea ta...

CETATEAN
18 Noi 2019

ACESTE SUBSTANTE FOLOSESC COMPUSI RADIOACTIVI . CU CIT PROCENTUL RADIOCTIV ESTE MAI MARE SUBSTANTA DESIFECYANYS ESTE MAI BUNA . LA FEL SI LONOLEUL DINCASE SI INSTITUTI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE