2020-10-22 12:01

UPDATE. TRAGEDIE la Spitalul din Slatina. Un infirmier și-a ÎNJUNGHIAT MORTAL o colegă asistentă, apoi s-a SINUCIS

 |  10:14
UPDATE. TRAGEDIE la Spitalul din Slatina. Un infirmier și-a ÎNJUNGHIAT MORTAL o colegă asistentă, apoi s-a SINUCIS

Un infirmier de la Spitalul Judeţean Slatina şi-a înjunghiat o colegă asistentă, şi apoi s-a sinucis. Directorul spitalului afirmă la Digi24 că a existat un incident "probabil de natură personală" între cei doi.

UPDATE 13.07. Angajaţii Secţiei Psihiatrie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina care au fost la serviciu în timpul crimei care a avut loc într-o sală de tratamente în noaptea de sâmbătă spre duminică vor face consiliere psihologică, deoarece au trecut prin momente traumatizante, a anunţat, duminică, managerul unităţii spitaliceşti, Cătălin Rotea.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi aveau o relaţie de mai mult timp. Infirmierul ar fi înjunghiat-o pe femeie cu 11 lovituri de cuţit în zona gâtului şi hemitoracelui, după care s-a sinucis cu acelaşi cuţit. Întâi şi-a tăiat venele şi apoi şi-a secţionat gâtul.

UPDATE 10.45. "O echipă va merge la Slatina şi va verifica din punctul nostru de vedere cum s-au petrecut aceste lucruri oribile. Am discutat cu managerul instituţiei care m-a asigurat că actul medical nu va avea de suferit, că pacientii au fost izolaţi în acele momente şi nu au aflat prea multe" a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, la Realitatea TV.

Faptele s-au petrecut în jurul orelor 01:00 - 02:00 dimineaţa, pe secţia de Psihiatrie a spitalului, într-o sală de tratamente care a fost blocată pe interior. Asistenta lucra din 2002 la spital, iar infirmierul din 1993-1994. Niciunul dintre ei nu dăduse semne de comportament ciudat, prin urmare, această speţă este inexplicabilă, a spus managerul spitalului. Procurorul de caz şi serviciul de medicină legală au constatat decesul ambelor persoane, care aveau mai multe plăgi prin înjunghiere.

În jurul orei 1.30, asistenta care se afla în tură de noapte pe secţia respectivă a constatat că uşa este blocată. Au sunat la ambulanţă şi la poliţie, iar pompierii sunt cei care au spart uşa, a povestit managerul, care a precizat că el a ajuns la spital în jurul orei 2:30, odată cu procurorul de caz şi serviciul de medicină legală.

După ce asistentele şi medicul de gardă au dat declaraţii, managerul a dat dispoziţii să fie înlocuită toată tura, astfel încât actul medical să nu fie afectat de incident. Conform  managerului spitalului pacienţii nu au avut cunoştinţă de ceea ce s-a întâmplat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE