2024-04-20 11:53

Tragedie la o partidă de vânătoare: Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT mortal

 |  15:47
Tragedie la o partidă de vânătoare: Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT mortal

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost împușcat mortal la o partidă de vânătoare neautorizată, în apropierea localității Crivina.

Polițiștii Secției 6 Rurale Gavojdia au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea localității Crivina, din județul Timis, un bărbat ar fi fost împuscat cu o arma de vânătoare.

Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, constatand faptul ca un barbat, în varsta de 56 de ani, în timp ce se afla la o partida de vanatoare neautorizata, în apropierea localitatii Crivina, ar fi împuscat accidental un alt barbat, în varsta de 50 de ani, care participa la vanatoare, rezultand  decesul acestuia. La fata locului au fost gasite doua arme de vanatoare si mai multe cartuse, acestea fiind confiscate si ridicate în vederea continuarii cercetarilor.

De asemenea, în urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca cei doi barbati nu detineau permise de port arma, a anuntat IPJ Timis. În cauza, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si braconaj, cercetarile fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE