2024-04-19 15:46

Tragedie la Corbu. Un bărbat a fost ucis în propria locuință, iar fiica sa a fost violată de un individ cu cagulă

 |  10:30
Tragedie la Corbu. Un bărbat a fost ucis în propria locuință, iar fiica sa a fost violată de un individ cu cagulă

Un bărbat a fost ucis, iar fiica acestuia a fost violată de un individ care a dat buzna în locuinţa lor din comuna constănţeană Corbu în noaptea de joi spre vineri.

Acesta a cerut, inițial, bani, însă ulterior a ajuns să o violeze pe tânăra de 20 de ani și să îl ucidă pe tatăl acesteia, care încerca disperat să își salveze fiica. În tot acest timp, bărbatul ar fi închis-o pe soția victimei în baie, nu înainte însă de a o lovi și pe ea. După atac, bărbatul a furat 200 de lei din casă și a dispărut.

”M-a sunat soția lui la 4 fără 20 că a intrat cineva peste ei în casă, a dat cu cuțitul în fratele meu și a violat fata cea mare. Erau foarte speriați! Erau trei copiii (în casă, n. red.). Doi minori și unul major. Din ce am înțeles de la cumnata mea, criminalul, că altfel nu pot să îi spun, ar fi întrebat care e minoră, dintre fete. Și a luat-o pe cea mare. A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră. De soție nu s-a atins, a luat-o pe cea mare în dormitor și... Fratele meu a încercat să intre peste ei, să își apere copilul. Atunci ar fi dat cu cuțitul, cu sabia, nu știu cu ce i-a dat”, a povestit unchiul victimei, citat de Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE