2020-10-25 20:43

Tragedie într-o comună din Suceava: un copil de 12 ani, ucis cu brutalitate

 |  17:45
Tragedie într-o comună din Suceava: un copil de 12 ani, ucis cu brutalitate

Un copil de 12 ani a fost găsit cu capul zdrobit și strangulat cu un șnur la marginea unei păduri. Polițiștii au deja un cerc de suspecți, iar în acesta sunt și câțiva minori. Tragedia s-a petrecut în satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa din județul Suceava.

Băiatul a mers duminică împreună cu mai mulți prieteni la fotbal, însă afară s-a făcut noaptea și el nu s-a mai întors acasă. Părinții lui nu au anunțat de cu seară dispariția minorului ci au așteptat până ieri dimineață. Polițiștii din Păltinoasa au început să-l caute pe acesta, reușind să-l găsească însă din nefericire decedat, la marginea unei păduri din Capu Codrului, la o distanță de circa un kilometru de casa părinților săi.

El nu prezenta urme vizibile de violență pe corp, însă cum rudele susțin că nu a avut niciodată probleme de sănătate, polițiștii au dispus efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a decedat acesta. Cercetările în acest caz au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, transmite ObiectivdeSuceava.ro.

Crima a fost comisă în comunitatea de romi din satul Capu Codrului, iar suspecții de omor sunt alți minori, care nu au mai mult de 14-15 ani.

Oamenii îi bănuiesc de omor pe doi frați, vecini, cu care băiatul lor a mers la fotbal și care l-au mai agresat și în trecut.În plus, se pare că minorii ar fi consumat palincă după ce au jucat fotbal.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-08-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE