2024-04-24 01:53

TRAGEDIE în Ploiești. Doi gemeni de doi ani au căzut de la etajul 10

 |  22:18
TRAGEDIE în Ploiești. Doi gemeni de doi ani au căzut de la etajul 10

Doi frățiori de doi ani și o lună, gemeni, au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, miercuri seară. Cei doi copii, un băiat și o fetiță au căzut în gol de la fereastra unui apartament și au fost găsiți de echipajele de prim-ajutor în stare de inconștiență. Ulterior s-a confirmat decesul în cazul ambilor frățiori.

Copiii s-au prăbușit de la fereastra unui apartament aflat la etajul 10, de pe bulevardul Republicii din municipiul Ploiești, în timp ce mama s-ar fi aflat într-o altă cameră, unde făcea curat. Apelul la 112 a fost dat în jur de ora 20.40, iar la fața locului cei mici au fost asistați medical de către echipaje de la SAJ Prahova.

Cei mici au fost găsiți cu politraumatisme grave prin precipitare de la înălțime și în stop cardiorespirator, fiind transportați de urgență la UPU Ploiești cu manevre în curs de resuscitare. Din păcate, nu au dat rezultat și a fost pronunțat decesul.

Potrivit observatorulph.ro, se pare că gemenii s-au urcat pe un scaun și de acolo pe pervazul unei ferestre, apoi au căzut în gol, pe trotuar. Impactul cu solul a fost fatal, salvatorii găsind copiii în stop cardio-respirator.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE