2020-10-27 19:55

TRAGEDIE în Maramureş. Un COPIL de patru ani a fost OMORÂT de pitbull-ul unchiului său

 |  10:37
TRAGEDIE în Maramureş. Un COPIL de patru ani a fost OMORÂT de pitbull-ul unchiului său

Tragedie în Sighetu Marmaţiei. Un copilaş de patru ani şi jumătate a fost omorât de pitbull-ul unchiului său. Micuţul era în grija bunicilor, întrucât mama acestuia este plecată la muncă în străinătate, iar tatăl nu se afla acasă în momentul incidentului.

Poliţiştii din Maramureş au deschis un dosar penal pe numele stăpânului câinelui, care şi-a -a adus fiorosul patruped în ţară fără să anunţe Poliţia şi asociaţia chinologică

”Luni după-amiază, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi cu privire la faptul că un copil de 4 ani şi jumătate a fost muşcat de un câine din rasa pitbull. Copilul se afla în curte şi a fost atacat de câine şi muşcat în zona gâtului şi a decedat, cadavrul fiind transportat la IML în vederea necropsiei. Câinele a fost adus în ţară de unchiul copilului în luna iulie şi nu era declarat la asociaţia chinologică şi nici la Poliţie. În cauză s-a deschis dosar penal pe numele unchiului copilului pentru ucidere din culpă, neluarea de către proprietarul câinelui a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unor persoane şi introducerea în ţară a raselor de câini de luptă şi atac”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-08-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE