2020-10-28 13:44

Trafic de persoane. Percheziţii în judeţele Caraş-Severin şi Timiş

 |  10:56
Trafic de persoane. Percheziţii în judeţele Caraş-Severin şi Timiş

Poliţiştii din Caraş-Severin efectuează, luni dimineaţa, mai multe percheziţii în locaţii din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, în cadrul unei acţiuni care vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din judeţul Caraş-Severin desfăşoară percheziţii în mai multe locaţii din judeţele Caraş-Severin şi Timiş pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul de persoane.

Descinderile au loc în 12 locaţii din Oraviţa, Moldova Noua - judeţul Caraş-Severin şi la Jimbolia - judeţul Timiş.

Sursele citate au precizat că grupul infracţional este implicat în "activităţi de trafic de persoane şi proxenetism agravat, care acţiona pe teritoriul Franţei".

DIICOT a anunţat luni, într-un comunicat de presă, că percheziţiile au vizat destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul de persoane şi proxenetism care acţiona în Franţa.

"În cauză au fost identificate un număr de 13 persoane de pe raza judeţului Caraş-Severin a căror activitate infracţională a constat în racolarea şi traficarea din Franţa în România a unor persoane de sex feminin care se prostituau în diferite zone, membrii grupului asigurând logistica şi gestionarea afacerii, existând situaţii în care aceştiau îşi impuneau regulile prin folosirea violenţei", se arată în comunicatul DIICOT.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE