2021-09-24 07:07

Tentativă eşuată de JAF la o bancă din Târgu Jiu. Ce au putut să facă HOŢII

 |  14:50
Tentativă eşuată de JAF la o bancă din Târgu Jiu. Ce au putut să facă HOŢII

Persoane necunoscute au spart în week-end sucursala unei bănci din Târgu Jiu, când aceasta era închisă. Ei au reuşit să distrugă un perete, să oprească sistemul de alarmă şi au încercat să spargă seiful. S-au chinuit ei ce s-au chinuit, dar nu au reuşit, şi au fugit până la urmă cu mâna goală. O angajată a băncii a sesizat abia luni ce s-a întâmplat şi a sunat la 112.

Cei care au intrat în sucursală au profitat de faptul că banca are un perete comun cu o casă dezafectată, au spart zidul, au distrus sistemul de supraveghere şi au încercat, apoi să fure seiful.

„Luni, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Gorj au fost sesizaţi de o lucrătoare din cadrul unei agenţii bancare de pe raza localităţii Logreşti, cu privire la faptul că persoane necunoscute, prin efracţie şi prin scoaterea din funcţiune a sistemului de alarmă, au pătruns în interiorul agenţiei. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la fata locului, nu a fost constatată lipsa de bunuri, înscrisuri sau valori”, a declarat pentru Mediafax, Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

 

Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-03-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE