2024-04-23 20:07

Tânăr de 29 ani, împușcat din GREȘEALĂ de polițiști. El însuși sunase la 112

 |  18:17
Tânăr de 29 ani, împușcat din GREȘEALĂ de polițiști. El însuși sunase la 112

La zece zile după ce un copil a fost împușcat accidental de un polițist un tânăr de 29 de ani a fost și el atins de glonț. Băiatul a chemat polițiștii speriat că tatăl său îi amenință mama.

Un tânăr din comuna Preutești, județul Suceava a cerut ajutor la 112, spunând că tatăl său în vârstă de 58 de ani, este beat și îi amenință mama cu un cuțit.

Când au ajuns polițiștii, bărbatul le-a spus că își va omorî soția, dacă ei vor intra în curte. Aceștia l-au somat, apoi au tras un foc în aer.

Bărbatul îi amenința și pe ei, așa că agenții au tras spre el. Mai întâi în asfalt, ca să-l intimideze. Apoi la picioare. Un glonț l-a lovit pe scandalagiu care, astfel, a putut fi imobilizat. Însă alt proiectil, ricoșat din ciment, l-a atins în omoplat pe fiul său. Polițiștii spun că, în timpul intervenției, au fost trase în total șapte focuri de armă.

În dinamica evenimentului, unul dintre proiectile a ricoșat, atingându-l în zona umărului și pe fiul agresorului. Și tatăl agresor și fiul au ajuns la spital și au fost operați. Starea lor este acum stabilă.

Conducerea Poliției Suceava face verificări pentru a stabili dacă agenții au respectat toate procedurile. Acest incident vine la scurt timp după ce, la Tulcea, un copil a fost împușcat, tot accidental de un agent. Acolo polițiștii urmăreau un șofer băut și cu permisul suspendat care nu oprise la semnalele lor. Copilul a ajuns în stare gravă la spital, cu colonul perforat. Medicii l-au operat şi i-au salvat viaţa.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE