2024-04-18 09:05

Suspectul dublei CRIME de la Bran a fost ARESTAT preventiv. El nu avea antecedente penale

 |  18:09
Suspectul dublei CRIME de la Bran a fost ARESTAT preventiv. El nu avea antecedente penale

Suspectat dublei crime de la Bran a arestat preventiv, marţi după amiază. El nu are antecedente penale. El și-a ucis vărul şi pe soţia acestuia pe motiv că ar fi avut un litigiu privind un teren.

Magistraţii braşoveni au admis, marţi după amiază, propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov privind arestarea preventivă a bărbatului suspectat că a comis dubla crimă din comuna Bran. Potrivit procurorilor, suspectul, care a recunoscut că i-a atacat pe cei doi soţi cu un cuţit, spunând în schimb că nu a folosit toporul pentru a-i ucide, nu are antecedente penale.

Conform procurorilor, la locul faptei au fost găsite probe materiale, nu şi autorul, care a plecat după uciderea celor doi soţi. Anchetatorii au obţinut un mandat de percheziţie pentru a intra în locuinţa suspectului, care este vecin cu victimele. Tatăl bărbatului le-a deschis anchetatorilor uşa, în timp ce suspectul s-a refugiat în podul casei. Acesta era înarmat cu un cuţit, ameninţând că se omoară, atunci când poliţiştii de la acţiuni speciale au ajuns în podul casei şi chiar s-a zgâriat cu cuţitul.

În ceea ce priveşte recunoaşterea parţială a faptelor, procurorii au explicat că inculpatul nu a recunoscut fapta în întregime. El a admis că i-a lovit cu cuţitul pe cei doi soţi, nu şi agresiunea cu toporul, scrie News.ro. În ceea ce priveşte mobilul crimei, procurorii au stabilit că exista o stare conflictuală mai veche între bărbatul care i-a ucis pe cei doi soţi şi pompierul ucis. La Judecătoria Zărneşti se afla un proces civil în care cei doi se judecau pe tema graniţei dintre curţile celor doi veri, iar în luna martie procesul are stabilit termen.  Anterior, Poliţia a primit alte trei sesizări în care suspectul îi reclama pe fratele şi pe tatăl bărbatului decedat pentru violare de domiciliu, tulburare de posesie şi distrugere, cauzele fuseseră soluţionate prin clasare. 

Nu există în schimb date conform cărora victimele sau familia lor să îl fi reclamat anterior pe bărbatul suspect de crimă. În schimb, în faţa procurorului inculpatul a afirmat că are istoric în ceea ce priveşte bolile psihice. 

„A încercat să justifice (fapta – n.r), în acest context a fost afirmaţia”, a subliniat procurorul.

Procurorii urmează a stabili dacă inculpatul are probleme psihice.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE