2020-10-21 19:57

Suceava. O femeie a ajuns la spital, după ce a fost bătută de un hoţ care a intrat în casa unde făcea curăţenie

 |  09:21
Suceava. O femeie a ajuns la spital, după ce a fost bătută de un hoţ care a intrat în casa unde făcea curăţenie

O femeie de 54 de ani a ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava după ce a fost bătută de un hoţ care a intrat în casa în care aceasta făcea curăţenie. Oamenii legii îl caută în prezent pe agresor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, o femeie în vârstă de 54 de ani, care se afla, joi, într-o vilă situată pe strada 6 Noiembrie din centrul municipiului Suceava, a fost bătută de un bărbat necunoscut care a intrat în locuinţă, uşa de la intrare fiind descuiată.

După ce a intrat în casă şi a început să scotocească prin lucruri, bărbatul s-a întâlnit cu femeia şi i-a cerut bani. Aceasta i-a spus că nu este proprietara casei, iar hoţul a lovit-o cu pumnii peste faţă.

În casă se afla şi fiica proprietarilor, împreună cu o prietenă. Auzind zgomotele puternice, cele două au coborât de la etaj, moment în care bărbatul a plecat în grabă.

Ionuţ Epureanu a mai spus că în acest caz se fac cercetări pentru depistarea bărbatului.

Directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a declarat, la rândul său, că femeia a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor unde i s-au acordat îngrijiri medicale întrucât avea leziuni la faţă. De asemenea, pacienta a fost transferată ulterior la o clinică de specialitate din Iaşi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE