2020-10-25 14:53

Sportiv arădean, în comă în spital după ce ar fi avut o altercaţie cu un poliţist

 |  17:01
Sportiv arădean, în comă în spital după ce ar fi avut o altercaţie cu un poliţist

Un sportiv arădean în vârstă de 23 de ani, Alex Băltean, membru al unei echipe locale de polo, este internat în comă la un spital din Timişoara, după ce ar fi avut o altercaţie cu un poliţist, într-un club din centrul Aradului, mai mulţi martori fiind audiaţi de procurori.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad audiază, sâmbătă, mai multe persoane care ar fi fost martore la o altercaţie care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un local din centrul municipiului Arad, dar şi în afara acestuia, şi în urma căreia un sportiv a fost rănit grav la cap, fiind în comă, scrie Mediafax.

Conform surselor citate, Alex Băltean, membru al unei echipe locale de polo şi instructor de înot la un club de sport, ar fi avut o altercaţie cu un poliţist de la Poliţia Rutieră Arad. Cei doi s-ar fi bătut într-un local din Piaţa Avram Iancu, iar altercaţia ar fi continuat şi afară.

Sportivul a suferit o fractură craniană şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad, de unde a fost transferat imediat, în stare de comă, la un spital din Timişoara.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Arad au refuzat să ofere informaţii cu privire la caz, spunând doar că este de competenţa procurorilor.

Anchetatorii vor verifica imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video al localului în care a avut loc incidentul, pentru a stabili care sunt persoanele implicate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE