2024-04-23 10:56

Spaţiul aerian al Republicii Moldova a fost închis temporar din motive de securitate

 |  15:15
Spaţiul aerian al Republicii Moldova a fost închis temporar din motive de securitate

Spaţiul aerian al R.Moldova a fost temporar închis din motive de securitate, scrie blogul de specialitate Runway, citat de Deschide.md. Interdicţia ar fi valabilă până la ora 16:00. Informația a fost confirmată de reprezentanţii Aeroportului Internaţional Chişinău. Autoritatea Aeronautică Civilă a anunţat că în scurt timp va oferi detalii privind motivele închiderii spaţiului aerian naţional.

”Drag pasager, ţinem să te informăm despre faptul că spaţiul aerian moldovenesc a fost închis pentru o perioadă de 4 ore, iar pentru siguranţa ta, zborurile #HiSky planificate în acest interval, cu aterizare la Chişinău vor fi redirecţionate spre Aeroportul din Iaşi.  Revenim cu un update informaţional”, a transmis compania aeriană HiSky.

”Stimaţi pasageri, în acest moment, spaţiul aerian al Republicii Moldova este închis, suntem în aşteptarea reluării zborurilor. Orarul planificat astăzi va suferi modificări.Stimaţi pasageri, cei care vă aflaţi în aeroport, la bord sau urmează să zburaţi astăzi, vă rugăm să păstraţi calmul şi să urmăriţi panourile informative din aeroport, online pe www.airmoldova.md şi www.airport.md. Vom reveni cu informaţii!”, a anunțat și compania Air Moldova.

Informaţia a fost confirmată pentru UNIMEDIA, de către Rodica Rusu, purtătoarea de cuvânt al Aeroportului Internaţional Chişinău.

Totuşi, pe pagina Aeroportului Internaţional Chişinău se anunţă că unele curse nu au decolat, iar altele nu au putut ateriza sau nu au mai ajuns la Chişinău, printre acestea aflându-se şi o cursă de la Bucureşti.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE