2024-07-25 16:53

Șofer la 16 ani! Polițiștii hunedoreni l-au oprit cu focuri de armă

 |  15:02
Șofer la 16 ani! Polițiștii hunedoreni l-au oprit cu focuri de armă

Urmărire ca în filme, noaptea trecută, pe străzile unei localități din județul Hunedoara. Un tânăr de 16 ani a fost oprit cu focuri de armă, după ce a fost surprins de polițiști la volanul unei mașini. Oamenii legii au pornit pe urmele minorului, după ce acesta a ignorat semnalele, apoi a abandonat autoturismul și a luat-o la fugă pe câmp.

"Poliţiştii din comuna Sarmizegetusa au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertisment în plan vertical, în timp ce încercau să-l prindă pe un adolescentul de 16 ani care a fost surprins la volanul unui autoturism şi nu a oprit la semnalul agenţilor. Pentru prinderea acestuia, unul dintre poliţişti a executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu armamentul din dotare. Persoana care a condus autoturismului a fost prinsă şi condusă la sediul Poliţiei, pentru cercetări", a precizat IPJ Hunedoara, conform Digi24.

Minorul a ignorat semnalele polițiștilor când i-au cerut să oprească și a gonit în viteză. După câteva sute de metri, a oprit mașina și a luat-o la fugă pe un câmp. După mai multe focuri de armă în plan vertical, polițiștii au reușit să-l imobilizeze. A fost dus la audieri, pentru că nu avea permis de conducere.

Din primele verificări, tânărul este din comuna Toteşti, iar maşina e a tatălui său. Băiatul o luase de acasă fără ştirea părinţilor. Incidentul a avut loc în cursul nopţii, pe raza comunei Râu de Mori. 

După audieri, nu a fost reţinut. Polițiștii au fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE