2024-04-25 19:12

Șofer drogat și cu permisul suspendat, urmărit și reținut după ce poliţiştii au tras în pneurile mașinii

 |  12:52
Șofer drogat și cu permisul suspendat, urmărit și reținut după ce poliţiştii au tras în pneurile mașinii

Poliţiştii din Bucureşti au fost nevoiţi să folosească dîn noaptea de sâmbătă spre duminică armamentul din dotare pentru a-l determina pe şoferul unui autoturism să oprească pentru control. După o urmărire ca în filme, conducătorul auto a fost blocat în judeţul Ilfov, după ce poliţiştii au tras în pneuri. În urma verificărilor s-a constatat că şoferul era sub influența drogurilor şi avea și permisul de conducere suspendat.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 24, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat un autoturism care a încercat să-i evite. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, folosind  semnalele acustice şi luminoase pentru a  opri conducătorul auto. Deoarece şoferul nu s-a conformat şi a accelerat, au plecat  în urmărirea acestuia,  simultan solicitând, prin staţie, sprijin echipajelor  aflate în teren. În  timpul urmăririi autovehiculului în cauză, un poliţist din cadrul Secţiei 19, a utilizat armamentul din dotare, după somaţiile legale, trăgând mai multe focuri de avertisment şi ulterior asupra pneurilor, reuşind astfel blocarea autoturismului în judeţul Ilfov”, transmite Poliţia Capitalei. 

Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde au fost prelevate probe biologice. În plus, verificările făcute în baza de date au arătat că şoferul autoturismului are suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În autoturism, alături de şofer se mai aflau se mai aflau alţi trei tineri. Toţi cei patru, care au vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani, au fost preluaţi de către poliţişti din cadrul Secţiei 24, fiind conduşi la audieri. 

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE