2021-05-10 02:34

Situație INCREDIBILĂ: Un șofer de autobuz a fost încătușat pentru că nu purta mască

 |  18:10
Situație INCREDIBILĂ: Un șofer de autobuz a fost încătușat pentru că nu purta mască

Situație incredibilă la Bacău. Un șofer de autobuz a fost încătușat de Poliția locală pentru că nu purta mască, scrie Deșteptarea.ro.

Șoferul a fost dat jos din autobuz, i s-au pus cătușele și a fost băgat în duba Poliției locale.

„Călătorii din mijlocul de transport în comun au fost oripilați de această întâmplare”, a scris sursa citată.

Oamenii din autobuz dar și cei aflați în stația de la Banca Comercială s-au declarat revoltați de cele întâmplate și acuză violența cu care au intervenit polițiștii, mai ales că, spun ei, gravitatea faptului nu a fost pe măsura modului în care s-au întâmplat lucrurile.

Mai mult, martorii spun că nici polițiștii care au intervenit și l-au încătușat pe șofer nu aveau mască iar acest lucru se vede pe o înregistrare video publicată pe Facebook. Nu în ultimul rând, persoanele care au asistat la incident se declară revoltate și de amenințările proferate de polițiști la adresa celor care filmau incidentul dar și a trecătorilor care protestau față de această intervenție.

Conducerea societății Transport Public spune că a luat act de cele petrecute și urmează să analizeze situația iar, în funcție de cele constatate, va stabili dacă există o culpa a angajatului care să atragă răspunderea sa disciplinară.

“Pe de altă parte, nu putem fi de acord cu modalitatea abuzivă în care au procedat polițiștii locali. Lipsirea de libertate a șoferului este nejustificată și, evident, nelegală, ceea ce va duce la sesizarea organelor în drept”, a declarat Adrian Botez, directorul Transport Public.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE