2020-12-04 10:09

Sibiu: Un tânăr de 28 de ani a fost înjunghiat mortal într-o parcare

 |  13:00
Sibiu: Un tânăr de 28 de ani a fost înjunghiat mortal într-o parcare

Un tânăr de 28 de ani a fost înjunghiat mortal, în noaptea de miercuri spre joi, într-o parcare din Sibiu. Presupusul agresor este, acum, în custodia poliţiştilor, informează un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

”La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,55, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, într-o parcare de pe strada Daliei din municipiul Sibiu, se află o persoană de sex masculin înjunghiată, posibil decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic Sibiu, însoţiţi de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a transmis, joi, IPJ Sibiu.

În urma cercetărilor de la faţa locului,  s-a stabilit că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între doi tineri ar fi izbucnit un scandal în urma căruia unul l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona pieptului, acesta din urmă decedând.

”Presupusul agresor se află în custodia poliţiştilor. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a mai transmis IPJ.

Victima avea 28 de ani, iar agresorul are 26 de ani.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE