2020-10-22 11:29

Șeful IPJ Constanța, aflat pe motocicletă, implicat într-un accident auto la Mangalia

 |  17:22
Șeful IPJ Constanța, aflat pe motocicletă, implicat într-un accident auto la Mangalia

Şeful Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Constanţa, comisarul-şef Constantin Dancu, în vârstă de 58 de ani, a fost victima unui accident de circulaţie, sâmbătă după-amiază, în timp ce circula cu motocicleta în municipiul Mangalia, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, citate de Agerpres.

Contactat telefonic, pentru a confirma informaţia conform căreia ar fi fost implicat într-un accident rutier, comisarul-şef Dancu a declarat că a fost lovit din laterală de către un autoturism, în centrul municipiului Mangalia, şoferul fiind cel care nu i-a acordat prioritate în timp ce el rula regulamentar cu motocicleta, pe bulevardul principal.

„Sunt bine, am fost transportat imediat la Spitalul Municipal Mangalia pentru primul consult, de unde m-au direcţionat către Spitalul Clinic Judeţean Constanţa. Se pare că am o problemă la claviculă, dar nimic mai mult. (...) Circulam de la Vama Veche către casă, la Constanţa, iar în centrul Mangaliei, chiar în dreptul Moscheei Esmahan Sultan, unde avusese loc un eveniment omagial, un şofer a ieşit cu maşina în drumul principal, din laterală, fără să acorde prioritate, chiar când treceam pe acolo", a declarant, pentru Agerpres, şeful IPJ Constanţa. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-08-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE