2021-08-01 11:23

Şeful CJ Timiş, audiat cu familia la Parchet

 |  16:36
Şeful CJ Timiş, audiat cu familia la Parchet

Şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a fost audiat, vineri, de procurorii de pe lângă Tribunalul Timiş, alături de soţia şi fiul său, într-un dosar de evaziune fiscală la Direcţia Apele Banat.

În acest dosar penal sunt cercetate o serie de contracte încheiate între Direcţia Apele Române şi o firmă care aparţinea Mariei şi lui Emilian Bojin. „A fost firma soţiei, nu a fost firma mea. Nu am niciun fel de implicare în ceea ce înseamnă perioada de doi ani şi jumătate de când firma a fost înstrăinată. Înţeleg că este o discuţie pe partea de contabilitate. Nu a fost niciun minut soţia contabil la firmă. Contractul a fost pentru cele două luciuri de apă, pentru folosirea celor două locaţii, de la Dumbrăviţa şi de la Ianova, deci nu a fost un contract comercial, ci a fost un contract cu chirie”, a explicat Titu Bojin.

Potrivit acestuia, firma Temadi TMB, care a aparţinut Mariei şi lui Emilian Bojin, a fost vândută în anul 2011. În cursul acestei săptămâni, procurorii au făcut percheziţii la sediul Direcţiei Apele Române Banat din Timişoara, iar trei persoane au fost audiate, ancheta ar vizând contracte semnate între instituţie şi o firmă a soţiei şefului CJ Timiş. Titu Bojin a fost directorul Direcţiei Apelor Române Banat în perioada 2001- 2011, iar acum este la şefia CJ Timiş.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE