2021-09-22 01:21

Dragnea, chemat la DNA. Scandal între susținătorii și contestatarii fostului lider PSD

 |  14:57
Dragnea, chemat la DNA. Scandal între susținătorii și contestatarii fostului lider PSD

Liviu Dragnea a fost luni la DNA, unde a fost chemat pentru a i se comunica menținerea sechestrului asigurător în dosarul Tel Drum. La sosirea și la plecarea fostului lider al PSD de la DNA a avut loc un scandal între susținători și contestatari ai acestuia.

La sosirea lui Dragnea la DNA, s-a creat o busculadă, susținătorii fostului lider al PSD îmbrâncindu-se cu jandarmii, care au făcut cordon pentru a-i permite accesul lui Liviu Dragnea.

Susținătorii lui Dragnea, aproximativ 20 de oameni, au avut pancarte cu mesaje precum "Opriți hărțuirea nevinovaților” și "Liviu Dragnea, nu uita, dreptatea e de partea ta”.

În fața sediului DNA au fost mobilizați jandarmi, pentru a încerca să țină în frâu cele două tabere, din care s-a aruncat cu ouă și cu iaurt.

Liviu Dragnea a stat puţin în sediul DNA. 

La ieşire, Dragnea a precizat doar că iniţial trebuia să fie reprezentat doar de către avocat, ulterior aflând că trebuie să se prezinte personal. 

Contestatarii i-au strigat în continuare că ar trebui să se afle la puşcărie, în timp ce susţinătorii i-au transmis mesaje de încurajare. 

Mai multe persoane au fost legitimate de către forţele de ordine.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE