2022-07-03 15:05

SCANDAL în hochei: Jucătorii României au cântat imnul Ținutului Secuiesc, împreună cu echipa Ungariei

 |  23:23
SCANDAL în hochei: Jucătorii României au cântat imnul Ținutului Secuiesc, împreună cu echipa Ungariei

Echipa României a cântat la la Campionatul Mondial de Hochei imnul Ținutului Secuiesc, împreună jucătorii din Ungaria. Astfel, jucătorii de la Miercurea Ciuc și Gheorghieni au cântat imnul Ținutului Secuiesc înaintea partidei cu Ungaria în fața românilor din tribunele de la Ljubljana.

Echipa României a pierdut meciul, conform Pro Sport. 

Trei jucători din lotul României au refuzat să participe la acest moment. 

SCANDAL în hochei: Jucătorii României au cântat imnul Ținutului Secuiesc, împreună cu echipa Ungariei
zoom

Mai mult, în tribuna Ungariei s-ar fi aflat și ministrul Mediului, Tanczos Barna. Despre acest lucru a scris pe Facebook deputatul Dan Tănasă, iar apoi ministrul Tanczos Barna a explicat de ce a stat în acel loc.

Ministrul a spus că a stat în tribuna Ungariei, dar că nu a fost singurul român care a văzut meciul din acel loc. 

″Da! Am fost la Campionatul Mondial de Hochei la Ljubljana ca să susțin jucătorii din Miercurea-Ciuc, Gheorgheni și Brașov, care au făcut tot posibilul ca să țină naționala României în Divizia I, grupa A. Am participat alături de sute de suporteri din Harghita, Covasna și Brașov care ar fi vrut să asiste la o performanță istorică. Din păcate nu a fost să fie. Pe mulți dintre jucători îi cunosc personal, îmi sunt prieteni. Știu că și-au dorit un singur lucru: ca România să rămână în această grupă valorică. În legătură cu informațiile care au apărut în presă, conform cărora am vizionat meciul din tribuna maghiară, trebuie să vă spun că inclusiv suporterii români au stat în această parte a patinoarului. La un moment dat, la câțiva metri de mine stătea o familie, ai cărei membri erau îmbrăcați în tricoul echipei naționale. Și, for the record, am purtat tricoul de campioană a României a echipei mele de suflet, Sport Club Miercurea Ciuc”, a scris Barna pe Facebook. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-10

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE