2024-04-20 13:02

Scandal cu bătăi în Spitalul de Pediatrie din Ploiești. De la ce a pornit conflictul

 |  15:41
Scandal cu bătăi în Spitalul de Pediatrie din Ploiești. De la ce a pornit conflictul

Tatăl unui copil nu a mai suportat așteptarea la spitalul de Pediatrie din Ploiești și a agresat un agent de pază sâmbătă seară, potrivit unui martor citat de presa locală.

Reprezentații IPJ Prahova au confirmat incidentul, iar polițiștii l-au amendat pe bărbatul de 25 de ani cu 500 de lei și au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

„Holul fiind plin, s-a prezentat o doamnă cu ambulanța care a fost văzută înaintea tuturor și care era cu scandal de cum a intrat. Am văzut că soțul doamnei intra mereu înăuntru, iar paznicul încerca să îi explice să aibă răbdare. La un moment dat acesta l-a bătut pe paznic pentru că asistentele au început să țipe după poliție. Una dintre ele a ieșit afară plângând și tremurând, cu telefonul, pentru a suna la 112”, a spus un martor pentru Observatorul Prahovean.

„Țipau copiii de frică, toată lumea fugea în toate părțile. La un moment dat au ajuns mai multe echipaje de poliție”, a adăugat acesta.

IPH Prahova a declarat pentru sursa citată că bărbatul ar fi fost nemulțumit de timpul de așteptare, întrucât venise cu copilul pentru o consultație de urgență, astfel că tânărul l-ar fi îmbrâncit pe paznic.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE