2024-04-18 07:53

ȘANTAJ sexual cu Poliția la ușă! Ce a pățit un tânăr de 20 de ani

 |  16:49
ȘANTAJ sexual cu Poliția la ușă! Ce a pățit un tânăr de 20 de ani

Un tânăr în vârstă de 20 ani din Bolintin Vale a fost reținut de polițiști și ulterior arestat pentru 30 de zile, după ce a fost surprins în flagrant în timp ce șantaja o minoră cu publicarea unor poze compromițătoare pe o rețea socială.

În cursul zilei de joi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale și Serviciului de Investigații Criminale de la Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu au surprins în flagrant delict un tânăr de 20 de ani, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, în timp ce primea 500 de lei, de la o minoră, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, pentru a nu publica pe rețelele sociale fotografii și videoclipuri în care aceasta apărea în ipostaze compromițătoare.

Tânărul este bănuit că, în urmă cu aproximativ o jumătate de an, i-ar fi câștigat încrederea și ar fi determinat-o să-i trimită mai multe fotografii în care aceasta este surprinsă în ipostaze indecente.

Intrând în posesia imaginilor, ar fi șantajat-o, spunându-i că le va distribui pe site-uri de socializare dacă nu-i va remite bani, în mod constant.

În urma percheziției efectuate la domiciliul bărbatului, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 2 telefoane mobile, 5.900 de lei și un contract de amanet privind un lănțișor din aur, pe care acesta l-ar fi primit de la minoră.

Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj, fiind dispusă măsura preventivă a reținerii pe 24 ore. Vineri, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE